Η Εταιρεία ΜΠΕΝΕΡ AE, ξεκίνησε τις δραστηριότητές της στον τομέα των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας και Εξοικονόμησης Ενέργειας το 2007 με στελέχη τα οποία διαθέτουν πολύχρονη και σημαντική εμπειρία στο χώρο. Ήδη, με βάση την συσσωρευμένη εμπειρία των στελεχών της η εταιρεία έχει μελετήσει και κατασκευάσει αιολικά πάρκα και εγκαταστάσεις με ανανεώσιμες πηγές ενέργειαςενεργειακές μελέτες και αιτήσεις σε ανανεώσιμες πηγές ενέργειας συνολικής ισχύος πολλών χιλιάδων MW.

Για κάποια από τα παραπάνω έργα, τα στελέχη της εταιρείας έχουν ασχοληθεί με την πορεία την διαδικασίας αδειοδότησης (έκδοση άδειας εγκατάστασης), με την χρηματοδότησή των επενδύσεων καθώς και με την εκπόνηση μελετών εφαρμογής και επίβλεψης κατασκευής έργων.

Στην Ελλάδα η μεγαλύτερη ανάπτυξη ΑΠΕ μέχρι τώρα επικεντρώνεται στην αιολική ενέργεια. Για το λόγο αυτό τα περισσότερα έργα της εταιρείας αφορούν αιολικά πάρκα χωρίς όμως να λείπουν από το ενεργητικό της αρκετές μελέτες φωτοβολταϊκών και υδροηλεκτρικών έργων

Η εταιρεία μας, που βρίσκεται πάντα στο κέντρο των εξελίξεων σε ότι αφορά στα αιολικά πάρκα και τις ανανεωσιμες πηγές ενέργειας, είναι πάντα πρόθυμη να σας εξυπηρετήσει.

Τα γραφεία της εταιρείας βρίσκονται στo Χολαργό σε ένα χώρο πλήρως εξοπλισμένο για όλες τις απαιτούμενες εργασίες ανάπτυξης έργων ΑΠΕ.
Η εταιρεία διαθέτει αποθήκη στις Αφίδνες Αττικής, η οποία είναι εξοπλισμένη με υλικά και όλα τα απαραίτητα εργαλεία για εγκατάσταση ανεμομετρητικών ιστών. Για την εγκατάσταση των ανεμολογικών ιστών, διατίθεται όχημα 4Χ4, ειδικά διαμορφωμένο για κάθε είδους δύσκολη ή δυσπρόσιτη εγκατάσταση.

Η γνώση της αγοράς και η εμπειρία εξεύρεσης όλων των αναγκαίων υλικών όπως επίσης και το γεγονός ότι η ΜΠΕΝΕΡ συνεργάζεται με εξειδικευμένα και πεπειραμένα εξωτερικά συνεργεία σε ότι αφορά την κατασκευή έργων ΑΠΕ, καθιστά την εταιρεία αξιόπιστη για ολοκληρωμένες λύσεις.