ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ: αξιοποιώντας την στέγη του σπιτιού σας, με την τοποθέτηση  ενός  φωτοβολταϊκού συστήματος, έχετε εγγυημένο αφορολόγητο εισόδημα έως και 3.800€/έτος για 25έτη.
Στις δύσκολες οικονομικά και περιβαλλοντικά ημέρες που διανύουμε η ΜΠΕΝΕΡ ΑΕ, με την πολύχρονη εμπειρία των στελεχών της αλλά και τις πολύ ανταγωνιστικές τιμές της, σας προσφέρει μια αξιόπιστη και σίγουρη λύση για την αύξηση του εισοδήματός σας.
Με απλά λόγια,  τοποθετώντας ένα  φωτοβολταϊκό σύστημα στην στέγη σας, παράγετε ηλεκτρικό ρεύμα, το οποίο μετράται σε ένα δεύτερο ρολόι το οποίο εγκαθιστά η ΔΕΗ. Το παραγόμενο ρεύμα (με τιμή πώλησης για το 2012 προς την ΔΕΗ 0.25€/ΜWh)  συμψηφίζεται με το καταναλωμένο της οικείας σας (με τιμή αγοράς από το δίκτυο 0.08-0.12 €/kwh)  και η διαφορά πιστώνεται σε τραπεζικό λογαριασμό. Το συμβόλαιο με την ΔΕΗ είναι κλειστό για 25 έτη με τιμή πώλησης 0.25€/ΜWh (η τιμή ισχύει έως 31-12-2012).  Όπως καταλαβαίνετε το κέρδος σας είναι  μεγάλο και σίγουρο.


Γιατί την ΜΠΕΝΕΡ?
Η χρηματοδότηση της επένδυσης απλοποιείται καθώς  οι περισσότερες τράπεζες σήμερα προσφέρουν δανειακά προϊόντα για εγκατάσταση φωτοβολταϊκών με πολύ προνομιακούς όρους. Μάλιστα πολλές τράπεζες δίνουν τη δυνατότητα χρηματοδότησης ολόκληρης της επένδυσης και μάλιστα χωρίς προσημείωση ακινήτου. Η ΜΠΕΝΕΡ ΑΕ με ένα τηλεφώνημα σας επισκέπτεται τον χώρο σας, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση, παρέχοντάς σας συμβουλές και λύσεις για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Από τον Ιούνιο του 2009 τέθηκε σε εφαρμογή το Ειδικό Πρόγραμμα Ανάπτυξης φωτοβολταϊκών συστημάτων έως 10 KWp, το οποίο αφορά φωτοβολταϊκά συστήματα για παραγωγή ενέργειας, που εγχέεται στο δίκτυο,  και τοποθετούνται στη στέγη ή το δώμα κτιρίου, συμπεριλαμβανομένων των στεγάστρων βεραντών.

Με την τοποθέτηση ενός φ/β συστήματος στην οικεία σας, εξασφαλίζετε ένα σίγουρο, σταθερό και αφορολόγητο εισόδημα για 25έτη. Η διαδικασία είναι απλή και η εταιρεία μας την αναλαμβάνει από την αρχή μέχρι την παράδοση του έργου… ¨με το κλειδί στο χέρι¨.

Η εταιρεία μας με ένα τηλεφώνημά σας επισκέπτεται τον χώρο σας, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση , παρέχοντάς σας συμβουλές και λύσεις για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.